Visual Comfort

De natuur maakt het niet altijd gemakkelijk om de blik op de weg te houden. Zonlicht verblindt. Regen loopt uit op de voorruit. Aanslag vertroebelt uw zicht. Met ijs op de ruit ziet u helemaal niets meer. Als het zicht slecht is, rijdt u minder veilig, vooral wanneer het weer plots omslaat. Met het juiste autoglas bent u hiertegen gewapend.

Saint-Gobain Sekurit biedt een brede waaier van oplossingen aan om het zicht te verbeteren zonder dat de bestuurder iets hoeft te doen. Bij nat weer laat het waterafstotend glas het water meteen van de voorruit glijden. En wanneer de winter komt, doet deze verwarmbare ruit ijs en aanslag in enkele minuten automatisch wegsmelten. Zelfs het verblindingseffect kan gemakkelijk worden verholpen met een antireflecterende coating die even lang meegaat als het glas.

Iedere optie is gericht op optimale actieve veiligheid. Met een goed zicht op de weg kunt u immers veilig reageren op gevaarlijke situaties. Het gaat om betaalbare veiligheid die van onschatbare waarde is wanneer het weer verandert.